Jouw Garantiemakelaar zoekt met je mee

Wanneer je een nieuw onderkomen nodig hebt, om welke reden dan ook, ga je hier naar op zoek. Internet is dan een geweldige vriend, maar kan soms veel tijd vragen, zonder echt die informatie op te leveren die jij net zoekt. Laat ons dan helpen.

Even zoeken

Je hoort het jezelf wel vaker zeggen, dat zinnetje over ‘even’ iets zoeken op internet. Voor je het weet ben je drie uur verder en heb je nog niet gevonden wat je eigenlijk zocht. Omdat je steeds wordt afgeleid door andere zaken die voorbij komen, of omdat net die informatie die jij wil hebben niet voorhanden is. Ook bij het zoeken naar een geschikte woning kan dit gebeuren. Kom je er niet uit, klop dan gerust bij ons aan. Daar zijn wij als Garantiemakelaar voor.

Tips

Wil je toch liever zelf eerst nog even doorzoeken, hou dan de volgende tips in de gaten:

  • Zoek een huis dat bij je past. Op dit moment, maar ook in de toekomst. Een huis koop je immers niet voor een paar weekjes. Kijk daarom ver vooruit: wil je kinderen of gaan die binnenkort juist studeren? Zit je lekker in je huidige baan of verwacht je nog carrièrewisselingen? Ga je trouwen? Of wil je juist van je partner af? Kortom, hoe ziet jouw situatie er uit over pakweg vijf jaar. 
  • Neem alles wat je mist in je huidige huis, plus dat wat je graag behoudt en zet dit op papier. Vul dat aan met (misschien) wat grotere wensen, maar blijf reëel en check op internet wat prijzen voor jouw droomhuis zijn, op basis van die wensen. Stel eventueel bij als het budget wordt overschreden.
  • Waar wil je wonen? Naast je werk? In een stadscentrum of op het platteland? Nieuwbouw of bestaand? Monument of niet?

Te over

Keuzes te over, goed nadenken en voorbereiden is daarom belangrijk. Jouw Garantiemakelaar helpt je hierbij graag: maak een zoekprofiel aan op onze site, met jouw voorkeuren. Dan houden wij je op de hoogte van alle relevante huizen die te koop staan. Eenvoudig toch?

 

Grada Roodbeen
9

Zeer prettige, open en snelle communicatie. Duidelijk en transparant in het zakelijk aspect. Adequaat in oppakken en verwerken van afgesproken zaken.

Verkoper van Boomgaard 48
9

Deskundig ons huis verkocht en aangekocht! Ik heb hier bij elke stap van begin tot het eind goede en prettige begeleiding gehad van Mark. Je hebt best intensief contact op bepaalde momenten en die heb ik altijd als eerlijk ervaren. Ook administratief is alles heel goed afgehandeld. Gewoon een afspraak maken dus!

Anoniem
9

Heel nuchter, positief, open en realistisch in zaken zoals waardebepaling, de staat van de woning en de verwachtingen qua verkoopsnelheid. Duidelijke uiteenzetting van de stappen die genomen dienen te worden en de gegevens die dienen te worden aangeleverd voor de verkoop van de woning. Bereikbaarheid van zowel de verkopers als kantoor is goed. Plezierig in de omgang en efficiente en fijne manier van terugkoppelen na een bezichtiging, vervolgstappen en in de onderhandeling met mogelijke verkopers. Kortom full service dienstverlening op een prettige manier met het resultaat dat onze woning binnen 2,5 week verkocht was onder voorbehoud.

Lees meer
Terug
Recent bekeken