Zaterdag 30 maart Open Huizen Dag!

Wie op zoek is naar een huis en het aanbod heeft bekeken, kan het niet zijn ontgaan dat het aanstaande zaterdag, 30 maart, Open Huizen Dag is. Dé mogelijkheid om –geheel vrijblijvend en zonder afspraak – een ‘gevoel’ bij een huis te krijgen.

‘Live’ kennismaking

Hoewel onze eigen verkoopsite en Funda een heel goed beeld geven van het aanbod, gaat er toch niks boven een ‘live’ kennismaking met een potentieel droomhuis. Om dit eenvoudig te maken, is Open Huizen Dag (OHD) ooit bedacht en ondertussen al jaren en jaren zeer populair: zonder afspraak binnenlopen bij een van de vele te koop staande huizen. 

Weinig moeite

Het vraagt weinig moeite: gewoon tussen 11 en 15 uur aanbellen voor een rondleiding door de eigenaar zelf. Deze geeft ook antwoord op je vragen, maar kan bij twijfel altijd terecht bij ons. En dat geldt natuurlijk ook voor jou. Wij zijn komende zaterdag optimaal bereikbaar.

Route plannen

Heb je verschillende huizen op je lijstje staan, maak dan een routeplanning. Bijvoorbeeld door op Google Maps meerdere adressen in te geven. Dan weet je meteen hoe lang je onderweg bent en of je route tussen 11 en 15 uur haalbaar is. Reken voor de planning minimaal een half uurt per huis, maar houdt er rekening mee dat dit zomaar kan uitlopen. Mocht dan blijken dat de vier uur OHD niet voldoende is, schrap dan de minst interessante optie(s).

Vragen?

Het minimale half uurtje gaat al snel op aan het goed bekijken van alle ruimtes in huis, misschien wat afmetingen nalopen, wat foto’s maken (erg handig als je straks wilt vergelijken) en checken of alles nog in goede staat is, voor zover dit te controleren is. Heb je vragen, stel ze. De verkoper moet deze, net zoals een verkopend makelaar, naar eer en geweten beantwoorden. Ook al is dit minder gunstig voor de verkoper. 

Buurt verkennen

Neem bovendien wat tijd om te kijken of de buurt bevalt. Loop door de wijk en let op zaken als staat van onderhoud van andere woningen en tuinen, kijk of er voldoende parkeerplaats is, hoe druk de wegen zijn en bepaal voor jezelf of dit bij je past. Check ook of er toekomstige ontwikkelingen op til zijn. Ergens rustig gaan wonen en ineens bijvoorbeeld een flat in je achtertuin krijgen, is natuurlijk niet prettig. Ook over dit soort plannen kunnen wij als lokale Garantiemakelaar meer vertellen. 

Persoonlijk

Kijk voor meer informatie, deelnemende Open Huizen en nog meer tips op onze site. Of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn er voor je. Ook tijdens de Open Huizen Dag! Bellen kan ook! 030-6884455 mailen kan naar info@reinerie.nl.

 

Jelle Verhoeve
9

Onze makelaar Mark zette bij zijn eerste bezoek zijn strategie uit en heeft zich daar ook aan gehouden. Deze strategie bleek voor onze woning ook de juiste te zijn. Er werd geluisterd naar onze wensen, de communicatie was snel en Mark en zijn team waren goed te bereiken.

Dhr. R.H.M. Bindels
9

Vanaf het eerste moment dat de makelaar ons huis binnenkwam straalde hij vertrouwen uit. Dit werd bevestigd in het feit dat de woning snel en voor een goede prijs verkocht werd. Door het hele proces van de verkoop van het huis hebben we geregeld contact gehad over de te bewandelende strategie. Met de andere medewerkers van het makelaarskantoor was het contact laagdrempelig en goed. Meer kan ik er niet van maken, we waren een tevreden klant . Overigens ook voor de aankoop van de nieuwe woning.

Verkoper van Zenderhof 1
9

Prettige makelaar! De communicatie was goed, op vragen kregen we van het team gelijk antwoord. Bij de bezichtigingen was Owen altijd op tijd aanwezig en kregen we gelijk terugkoppeling. Na 6 weken is onze woning verkocht.

Lees meer
Terug
Recent bekeken