Dit hebben onze klanten ervaren...

Jan Loopik
10

Prettig en open contact, waarbij belang van de klant voorop staat

Laura hoefnagels
10

Fijn persoonlijk contact met een klein betrouwbaar team!

Anoniem
10

Mark van Linschoten stond altijd voor ons klaar bij vragen. Met dank aan hem is ons op een fijne manier verkocht. Een aanrader!

Dhr. N. Jongerius
8

Contact ging prima en de service was goed. Kennis wat betreft over een erfgenaam die onder bewind staat kan beter, dit heeft wat vertraging opgeleverd.

Anoniem
8

Onze woning was binnen 6 dagen verkocht. Zowel voor ons als voor de makelaar was dat heel erg prettig.

Dhr. Johan Mourik
10

Mijn makelaar was Owen van de Kant. Hij is vriendelijk weet waar hij mee bezig is en lost al je vragen op. Kortom iemand om echt te vertrouwen en die zeker je huis voor een goede prijs verkoopt.

Dhr. E. Hageman
10

Team reinerie is echt een aanrader, alle medewerkers zijn zeer betrokken en deskundig. Een A+ is zeker verdiend... Edwin & Cindy

Hans van Zwam
7

Prijs wat aan de hoge kant..... Laten we de balans opmaken als de woning is verkocht.

Dhr. M.R. van der Meulen
10

Wat een feest om samen te werken met Owen, Paola en alle mensen van Reinerie Garantie Makelaars. Eerlijk, betrouwbaar en met verstand van zaken is ons huis binnen korte tijd verkocht. Dank allemaal! Met vriendelijke groet, Menno en Maaike

Anoniem
9

Eerste contact was telefonisch en kwam goed over. Vriendelijke mensen (jong team). Afspraak was snel geregeld. Men gaf mij een goed advies die ik ook heb opgevolgd. Regelmatig is er contact opgenomen via de telefoon of email. Kortom erg professioneel .

Dhr. D. van Beek
9

Reinerie is een team en dat merk je als verkoper goed. Er wordt zichtbaar en in goede communicatie samengewerkt. Prettig, snel en accuraat. Speciale dank voor Owen als u2018onzeu2019 makelaar. Als we morgen opnieuw zouden verkopen dan opnieuw met deze mensen.

Anoniem
8

De verkoopprijs was in eerste instantie te hoog ingeschat waardoor de verkoop wellicht langer heeft geduurd.

Mevr. Yvonne van der Pol
10

Ik ben zeer tevreden over het gehele verkoopproces. Wat fijn als je op deze manier een huis kan verkopen. Zo zit het altijd moeten gaan. Alles altijd in goed overleg, maar ook echt kunnen vertrouwen op zijn expertise. Ik ben bijzonder blij met de betrokkenheid die onze makelaar heeft getoond. Dank Owen.

van Mourik
10

Net zoals de vorige perfect geholpen.

Jurgen Riemeijer
10

Reinerie heeft ons huis in de verkoop gekregen. Alle afspraken die vooraf besproken zijn worden tot in detail nagekomen. Verder is het contact erg plezierig en effectief. Zeker een enorme aanrader

Dhr. D. Versluis
9

Ik heb een heel goed en persoonlijk contact gehad met de makelaar, eerlijk en duidelijk dus zonder verrassingen.

Dhr. Godefrooij
8

Contacten vonden veelal plaats op ons initiatief. Wij zouden graag gezien hebben dat de initiatieven meer vanuit het makelaars kantoor zouden zijn gekomen.

Dennis van Beek
10

Geen feedback. Tot nu zeer tevreden

Dhr. J.F. de Gier
8

Het contact is prima verlopen. Heel veel bezichtigen gehad!! Ik ben tevreden met de verkoopsprijs! Een aanrader

I. Mandic
10

10+ makelaar weet waar die over praat 👌🏻

Edwin Hageman
10

Erg blij met de passie en vakmanschap van alle medewerkers/ medewerksters. Mooie club👍

Dhr. Michael Montfoort
10

Alles verliep geweldig. We verder altijd goed op de hoogte gehouden van alles. Echt geweldige service

Dhr. D.E.P de Rijk
9

Het contact met de makelaar verliep heel erg goed. De informatie stromen verliepen Zonder enige problemen en er was alleen maar duidelijke communicatie. Dit gaf mij heel veel vertrouwen. Uiteindelijk heeft de verkoop heel snel plaats gevonden zeker doordat de makelaar de juiste kennis en ervaring had van de markt. Bijzondere positieve en prettige ervaring.

Anoniem
9

Reinerie heeft ons goed geholpen met de verkoop, vraaprijs goed ingeschat, goed advies over te treffen voorbereidingen voor de verkoop (foto's) en lekker vlotte communicatie. Zeer tevreden

Marianne Ebbing
8

Zeer fijne mensen, met verstand van zaken maar ook t sociale aspect en begeleiding is voor mij belangrijk...

Ot van der Pol
9

Zeer goede ervaringen tot nu toe. Eerlijk open en transparant. Fijne contacten.

Marja Lieverse
8

is oke

Ad
8

Professioneel, nuttig advies en uiterst vriendelijk.

Arie Rietveld
8

alles gaat tot hier aan toe naar tevredenheid

Rob van Dijk
9

Ook collega's helpen perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden van iedere stap. Voelen ons welkom, alle vragen worden beantwoord en een hele snelle reactie tijd. Top en dank voor jullie inzet !!

Dhr. I. Sialiaridis
10

Het team is heel behulpzaam en heel vriendelijk. Zeer tevreden Zou ik een huis opnieuw moeten kopen dan ga ik weer voor reinierie kiezen

Douglas de Rijk
8

Een punt van aandacht is de omschrijving op funda deze tekst dient goed te worden gecontroleerd op taalfouten en volgorde van de zinsopbouw. Een copy paste verhaaltje is zeer gevaarlijk en vaak zie je teksten over het hoofd.

Anoniem
9

We zijn erg tevreden over de prettige en open houding en voorlichting . We bevelen deze makelaar dan ook van harte aan bij toekomstige kopers en verkopers. Fijne samenwerking.

Ensing
10

Mark is actief, heeft zover ik dat kan beoordelen ( als leek) kennis van zaken, koppelt zaken geregeld terug hij is slim :)

Dhr. P.R. Will
10

Heel tevreden. Makelaar denkt goed mee en klantvriendelijk. Was mijn 2e ervaring met deze makelaar. Top weer.

Mevr. A.E. Beunder du Pau
9

Het gehele team van Reinerie sprak ons zo aan bij de aankoop van ons nieuwe huis dat we hen ook hebben gevraagd ons oude huis te verkopen. En met succes. Na 1 bezichtiging was het verkocht! We zijn zeer tevreden over Reinerie en Joris verdient een extra dikke pluim!

Jan de Gier
7

Goede kontakten en vertrouwen!!

Astrid Maarschalkerweerd
9

Fijn gevoel bij makelaar en erg professioneel

Mevr. R. Langenberg
9

Ze hadden kennis van zaken en we hadden goed contact. Ook vonden we dat er naar ons geluisterd werd. Het enige minpuntje was dat ze na een openhuizendag niet diezelfde dag nog contact zochten, toen hebben we zelf maar gebeld.

Dhr. H. Scheffer
9

volledige ontzorging

Dhr. Van Schaik
10

Professionele en creatieve makelaar die snel op de ontwikkelingen inspeelt. Reageert snel op vragen, zelfs buiten kantoortijden. Kortom, een absolute aanrader!

Bjorn van Zon
8

Een prettig en goed gesprek met Owen gehad. Daarnaast de snelle en juiste informatie per mail ontvangen.

Anita Beunder du Pau
8

Het team van Reinerie is professioneel, gezellig en goed bereikbaar. Hulde.

Peter Wil
9

Lekker snel allemaal geregeld. 1 hiaat in de voorlichting maar uiteindelijk flexibel en goed opgelost

Marcel van Schaik
10

Creatief, snel, flexibel en zeer prettig communiceren.

Marcel van Schaik
10

Goede service, snelle reactie op vragen en gewoon een goed contact. We worden continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat ervaren we als zeer prettig.

Roland Mulder
8

Mag wel meer gecommuniceerd worden en inzichtelijk gemaakt worden wat voor acties makelaar heeft gedaan na start verkoop.

Anoniem
8

Persoonlijke aandacht, korte en snelle lijnen, gemakkelijk contact. De makelaar is er als het moet en maakt dan geen fouten. Helpt en ondersteunt.

Dhr. R.M. Dros
10

Kundig, integer, duidelijke adviezen en afspraken en erg goede begeleiding Voor ons ( wederom ) een top makelaar!

Mevr. S.E.M. Prins - van den Broek
10

Snelle en fijne communicatie en kennis van de huizenmarkt in onze woonplaats. Een probleemloze verkoop van onze woning, dus als we er ooit aan denken om ons nieuwe huis te verkopen, dan is Reinerie onze eerste keuze!

Terug
Recent bekeken