Dit hebben onze klanten ervaren...

Patricia van Baggem
10

Van begin tot eind alles even plezierig ervaren. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis, alswel de financiële planning en hypotheekaanvraag. Hopelijk loopt de verkoop van ons eigen huis ook zo vlekkeloos en zijn we er snel van af.

Ton van Ginkel
9

Het intake gesprek was zeer duidelijk en professioneel.Ook de tips tot verbetering van het aangezicht viel goed. Kort om zeer tevreden Ton van Ginkel

John van Rooijen
8

Gewoon goed.

Wilma van der Veer
8

Er waren toch wat aanpassingen nodig. Maar ik neem aan dat dit gebruikelijk is?!?!

yolanda van Dalen
8

we zijn heel goed geholpen door de mensen van de makelaar .ze zijn erg behulpzaam en vriendellijk.helpen je altijd bij invullen van de vele papieren etc die je tegenwoordig hebt.tot op heden nog geen bnegatief iets gevonden .hopen dat ons huis snel verkocht word.

Mevr. M.W. de Gier
10

Wat een fijne mensen bij Reinerie Garantie Makelaars! Al na de eerste kennismaking een goede indruk van het kantoor. Afspraken worden nagekomen, prima communicatie en goede kennis van de regionale woningmarkt.

Anoniem
9

Wij hebben de samenwerking met Reinerie Garantiemakelaars als zeer prettig ervaren. Mark van Linschoten heeft ons goed begeleid met zowel de aankoop en de verkoop van onze woning. De binnendienst: Joris en Nicole gaven antwoord op al onze vragen. Nogmaals heel erg bedankt!

Marielle
8

Fijn contact en erg prettig dat alle praktische zaken prima voor mij geregeld worden.

Debbie De Vries-Werson
8

Komt enthousiast en professioneel over.

Kitty van Zanden
8

VOLDOENDE KENNIS VAN ZAKEN, KWAM VERTROUWD OVER

Farzad Madjdian
10

Makelaar straalt vertrouwen en eerlijkheid uit. Open en eerlijke communicatie staan duidelijk voorop. Daarnaast heeft deze verstand van zaken en denkt actief mee om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Bas Bechtholt
7

Wij zijn erg tevreden over Mark. Hij heeft ons goed geholpen.

Bas Bechtholt
8

Wij hebben het genoegen met Mark. zijn zeer tevreden over hem. Is duidelijk en helder over zijn strategie.

Anoniem
8

Erg prettig contact, ook goede communicatie over wanneer bezichtiging etc. Kortom een prima makelaar die voor ons goed werk geleverd heeft.

ad aarts
8

ben zeer tevreden hoe de verkoop is verlopen! goed geinformeerd en geholpen door owen en joris! zeker aan te raden!!!

J.C. van Zwam
8

Voor de bezichtigingen netjes op tijd, behulpzaam voor ons. Altijd goede terugkoppelingen en opbouwende kritiek. Pluim voor o.a. Joris ( in opleiding) gedreven enz. Mark en Owen voor hun zakelijke kijk. Prima in orde.

Anoniem
8

Alles goed gegaan snel deskundig en behulpzaam Een aanbeveling voor andere verkopers en kopers Zeer deskundig

Odette van Benthem
9

We hebben al eerder met Mark te maken gehad en daaraan hebben wij goede herinneringen. Hij heeft onze ervaringen dit keer weer bevestigd. Betrokken, professioneel en vriendelijk. Compliment.

Dhr. D. van de Laan
9

We hebben samen iedere keer de tactiek bepaald. Tussentijds was de communicatie zeer goed. Meedenken en anticiperen was ook zeer goed voor elkaar. Wij zijn blij!

Willem den Dunnen
8

Door gaan zoals nu, top hoor.

Dhr. M. Hoogendoorn
8

Goed contact met elkaar. Fijne makelaar met veel kennis. Ik zou iedereen deze makelaar aanbevelen...

Willem den Dunnen
7

Wij hopen op een geslaagde verkoop

Klaas klad
8

Zeer goede beoordeling geen klachten.

Anoniem
10

Wij hebben tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning en de verkoop van onze woning met alle medewerkers van Reinerie contact gehad. Dit verliep altijd snel en vriendelijk. Wij kijken heel tevreden terug op dit traject en bevelen Reinerie zéker aan!

Dhr. Pascal van Beusekom
9

Na een spannende start, een top afronding! Korte lijntjes, meedenkend, behupzaam en benaderbaar! Dank voor jullie inzet! Groet, Pascal en Chantal

Ruud Vos
9

Vlotte verkoop door Owen en Mark

Jelle Verhoeve
9

Onze makelaar Mark zette bij zijn eerste bezoek zijn strategie uit en heeft zich daar ook aan gehouden. Deze strategie bleek voor onze woning ook de juiste te zijn. Er werd geluisterd naar onze wensen, de communicatie was snel en Mark en zijn team waren goed te bereiken.

Theo van Oort
9

Persoonlijk, goed contact, voel me serieus genomen

Klaas klad
8

Voor ons is de makelaar de beste verkoper voor ons huis. Eerlijk, heeft kennis van zaken en gaat er samen voor.

Dhr. J.H.Y. Verhoeve
9

Onze makelaar, Mark Linschoten, heeft ons prima geholpen. Hij heeft van tevoren zijn strategie aan ons uitgelegd. Hier konden wij ons in vinden. Deze heeft hij ook precies zo uitgevoerd en het huis prima verkocht. Het enige minpuntje was de oorspronkelijke verkooptekst, maar dit hebben we samen veranderd en zo opgelost. Alleen maar complimenten voor Mark en de Reinerie.

Ruud Vos
9

Helaas kunnen geen 2 antwoorden invullen bij vraag 4 ook het contact met Owen ervaren wij als zeer prettig. Ook een compliment aan het team het is een professioneel geoliede machine.

Anoniem
9

Goede ondersteuning in het verkoopproces. Alles is soepel verlopen en zo hebben we ons huis snel kunnen verkopen.

Jan Loopik
10

Prettig en open contact, waarbij belang van de klant voorop staat

Laura hoefnagels
10

Fijn persoonlijk contact met een klein betrouwbaar team!

Anoniem
10

Mark van Linschoten stond altijd voor ons klaar bij vragen. Met dank aan hem is ons op een fijne manier verkocht. Een aanrader!

Dhr. N. Jongerius
8

Contact ging prima en de service was goed. Kennis wat betreft over een erfgenaam die onder bewind staat kan beter, dit heeft wat vertraging opgeleverd.

Anoniem
8

Onze woning was binnen 6 dagen verkocht. Zowel voor ons als voor de makelaar was dat heel erg prettig.

Dhr. Johan Mourik
10

Mijn makelaar was Owen van de Kant. Hij is vriendelijk weet waar hij mee bezig is en lost al je vragen op. Kortom iemand om echt te vertrouwen en die zeker je huis voor een goede prijs verkoopt.

Dhr. E. Hageman
10

Team reinerie is echt een aanrader, alle medewerkers zijn zeer betrokken en deskundig. Een A+ is zeker verdiend... Edwin & Cindy

Hans van Zwam
7

Prijs wat aan de hoge kant..... Laten we de balans opmaken als de woning is verkocht.

Dhr. M.R. van der Meulen
10

Wat een feest om samen te werken met Owen, Paola en alle mensen van Reinerie Garantie Makelaars. Eerlijk, betrouwbaar en met verstand van zaken is ons huis binnen korte tijd verkocht. Dank allemaal! Met vriendelijke groet, Menno en Maaike

Anoniem
9

Eerste contact was telefonisch en kwam goed over. Vriendelijke mensen (jong team). Afspraak was snel geregeld. Men gaf mij een goed advies die ik ook heb opgevolgd. Regelmatig is er contact opgenomen via de telefoon of email. Kortom erg professioneel .

Dhr. D. van Beek
9

Reinerie is een team en dat merk je als verkoper goed. Er wordt zichtbaar en in goede communicatie samengewerkt. Prettig, snel en accuraat. Speciale dank voor Owen als u2018onzeu2019 makelaar. Als we morgen opnieuw zouden verkopen dan opnieuw met deze mensen.

Anoniem
8

De verkoopprijs was in eerste instantie te hoog ingeschat waardoor de verkoop wellicht langer heeft geduurd.

Mevr. Yvonne van der Pol
10

Ik ben zeer tevreden over het gehele verkoopproces. Wat fijn als je op deze manier een huis kan verkopen. Zo zit het altijd moeten gaan. Alles altijd in goed overleg, maar ook echt kunnen vertrouwen op zijn expertise. Ik ben bijzonder blij met de betrokkenheid die onze makelaar heeft getoond. Dank Owen.

van Mourik
10

Net zoals de vorige perfect geholpen.

Jurgen Riemeijer
10

Reinerie heeft ons huis in de verkoop gekregen. Alle afspraken die vooraf besproken zijn worden tot in detail nagekomen. Verder is het contact erg plezierig en effectief. Zeker een enorme aanrader

Dhr. D. Versluis
9

Ik heb een heel goed en persoonlijk contact gehad met de makelaar, eerlijk en duidelijk dus zonder verrassingen.

Dhr. Godefrooij
8

Contacten vonden veelal plaats op ons initiatief. Wij zouden graag gezien hebben dat de initiatieven meer vanuit het makelaars kantoor zouden zijn gekomen.

Dennis van Beek
10

Geen feedback. Tot nu zeer tevreden

Terug
Recent bekeken