Klanten vertellen over Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Dit hebben onze klanten ervaren...

Arie Rietveld
8

alles gaat tot hier aan toe naar tevredenheid

Rob van Dijk
9

Ook collega's helpen perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden van iedere stap. Voelen ons welkom, alle vragen worden beantwoord en een hele snelle reactie tijd. Top en dank voor jullie inzet !!

Dhr. I. Sialiaridis
10

Het team is heel behulpzaam en heel vriendelijk. Zeer tevreden Zou ik een huis opnieuw moeten kopen dan ga ik weer voor reinierie kiezen

Douglas de Rijk
8

Een punt van aandacht is de omschrijving op funda deze tekst dient goed te worden gecontroleerd op taalfouten en volgorde van de zinsopbouw. Een copy paste verhaaltje is zeer gevaarlijk en vaak zie je teksten over het hoofd.

Anoniem
9

We zijn erg tevreden over de prettige en open houding en voorlichting . We bevelen deze makelaar dan ook van harte aan bij toekomstige kopers en verkopers. Fijne samenwerking.

Ensing
10

Mark is actief, heeft zover ik dat kan beoordelen ( als leek) kennis van zaken, koppelt zaken geregeld terug hij is slim :)

Dhr. P.R. Will
10

Heel tevreden. Makelaar denkt goed mee en klantvriendelijk. Was mijn 2e ervaring met deze makelaar. Top weer.

Mevr. A.E. Beunder du Pau
9

Het gehele team van Reinerie sprak ons zo aan bij de aankoop van ons nieuwe huis dat we hen ook hebben gevraagd ons oude huis te verkopen. En met succes. Na 1 bezichtiging was het verkocht! We zijn zeer tevreden over Reinerie en Joris verdient een extra dikke pluim!

Jan de Gier
7

Goede kontakten en vertrouwen!!

Astrid Maarschalkerweerd
9

Fijn gevoel bij makelaar en erg professioneel

Mevr. R. Langenberg
9

Ze hadden kennis van zaken en we hadden goed contact. Ook vonden we dat er naar ons geluisterd werd. Het enige minpuntje was dat ze na een openhuizendag niet diezelfde dag nog contact zochten, toen hebben we zelf maar gebeld.

Dhr. H. Scheffer
9

volledige ontzorging

Dhr. Van Schaik
10

Professionele en creatieve makelaar die snel op de ontwikkelingen inspeelt. Reageert snel op vragen, zelfs buiten kantoortijden. Kortom, een absolute aanrader!

Bjorn van Zon
8

Een prettig en goed gesprek met Owen gehad. Daarnaast de snelle en juiste informatie per mail ontvangen.

Anita Beunder du Pau
8

Het team van Reinerie is professioneel, gezellig en goed bereikbaar. Hulde.

Peter Wil
9

Lekker snel allemaal geregeld. 1 hiaat in de voorlichting maar uiteindelijk flexibel en goed opgelost

Marcel van Schaik
10

Creatief, snel, flexibel en zeer prettig communiceren.

Marcel van Schaik
10

Goede service, snelle reactie op vragen en gewoon een goed contact. We worden continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat ervaren we als zeer prettig.

Roland Mulder
8

Mag wel meer gecommuniceerd worden en inzichtelijk gemaakt worden wat voor acties makelaar heeft gedaan na start verkoop.

Anoniem
8

Persoonlijke aandacht, korte en snelle lijnen, gemakkelijk contact. De makelaar is er als het moet en maakt dan geen fouten. Helpt en ondersteunt.

Dhr. R.M. Dros
10

Kundig, integer, duidelijke adviezen en afspraken en erg goede begeleiding Voor ons ( wederom ) een top makelaar!

Mevr. S.E.M. Prins - van den Broek
10

Snelle en fijne communicatie en kennis van de huizenmarkt in onze woonplaats. Een probleemloze verkoop van onze woning, dus als we er ooit aan denken om ons nieuwe huis te verkopen, dan is Reinerie onze eerste keuze!

Hans Scheffer
8

enthousiast team

Mevr. K. van Elk
8

Super goed..! Heel blij met de hele periode geweest . Altijd werden me vragen beantwoord.! Maakt niet uit wie je aan de lijn hebt Hele persoonlijke service

Ad Schouten
9

Integer persoon Luisterend naar de wens van verkoper

Dhr. R.H.M. Bindels
9

Vanaf het eerste moment dat de makelaar ons huis binnenkwam straalde hij vertrouwen uit. Dit werd bevestigd in het feit dat de woning snel en voor een goede prijs verkocht werd. Door het hele proces van de verkoop van het huis hebben we geregeld contact gehad over de te bewandelende strategie. Met de andere medewerkers van het makelaarskantoor was het contact laagdrempelig en goed. Meer kan ik er niet van maken, we waren een tevreden klant . Overigens ook voor de aankoop van de nieuwe woning.

Dhr. T. Chang
8

professional, patient and always think on behalf of customer. Aggressive do the promotion with great sales skill. Thank you the Reinerie's team / Ijsselstein.

Anoniem
8

De makelaar is betrokken en staat open voor je mening. Ze zorgen voor goed contact en waren goed bereikbaar.

Anoniem
8

Er was een goede communicatie met de verkoopmakelaar. Reageerde snel op vragen en nam contact op waar nodig.

Mevr. Grada Roodbeen
9

Zeer prettig, snel en accuraat contact. Bij vragen altijd bereikbaar en klaar om rustig en uitgebreid antwoord te geven.

Mevr. Barbara van den IJssel
9

Het contact verliep heel goed. Een tijdje minder contact tijdens een rustige periode, maar we werden niet uit het oog verloren. Snelle service en fijne contacten.

Ciska Kreeft-Vergouw
9

Dat ik hou van jullie "normale" aanpak. Bij jullie komt het niet zo extreem zakelijk over. Gewoon lekker soepel

Anoniem
9

Wel jammer dat er af en toe zaken werden afgehandeld door een junior. Soms leidde dat tot miscommunicatie.

Ralph Bindels
8

open en duidelijk contact.

Anja van der Horst
8

Prima service, snelle reacties en professioneel bedrijf.

Dhr. A.G. Hofstede
9

De Reinerie is een begrip in IJsselstein. Owen en Mark hebben alle geduld opgebracht om het huis tegen een goede prijs te verkopen. Regelmatig contact over de huizenmarkt en de prijzen. Prima ondersteuning en advies. Owen heeft ook nog z'n best gedaan om een tijdelijke woning voor mij te regelen.

Dhr. H. Stigter
8

Verkoopproces is goed verlopen. Zij hebben ook mijn vorige huis verkocht 24 jaar geleden. Boden compleet pakket aan en hielden ons goed op de hoogte.

Dhr. J. Noorlander
9

Fijn makelaarskantoor met kundige, vriendelijke mensen. Het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen! Absoluut aan te raden.

Michel de Sain
8

Zeer goede begeleiding van het eerste gesprek tot de verkkop

Dhr. Mouwen
8

Na twee eerdere makelaars waren de verwachtingen sceptisch, echter de enthousiaste aanpak en nieuwe presentatie gaven ons hoop. Het resultaat liet niet lang op zich wachten. Binnen 1 week een bezichtiging en binnen twee maanden kwamen er al meer kijkers dan in de 1,5 jaar daarvoor. Onderhandelingen met de uiteindelijke koper waren correct en professioneel. Het proces werd goed aangestuurd wat heeft geleid tot een voor beide partijen acceptabel resultaat.

I. Mandic
10

Top makelaar 👌🏻

Daniëlle Vendrig
10

Super fijne makelaar! Staat altijd voor je klaar (ook 's avonds en in het weekend) en houd je goed op de hoogte van het verkoopproces. Ik zou Reinerie zeker aanraden bij familie en vrienden.

Boy Bakker
10

Fijn gevoel bij Owen. Voelt zeer vertrouwd.

Mevr. Hennie Endenburg-Borgstein
8

Er was een goed contact met de makelaar, zelfs toen we op vakantie waren kon alles gewoon doorgaan. Als er vragen waren konden we er ook altijd terecht, er was altijd wel iemand die ons kon helpen en anders werden we snel terug gebeld.

Grada Roodbeen
9

Zeer prettige, open en snelle communicatie. Duidelijk en transparant in het zakelijk aspect. Adequaat in oppakken en verwerken van afgesproken zaken.

Jaap Schimmel
10

Fijn contact en een gevoel dat erg goed en prettig is .

Hans Agema
8

Ik ben tevreden met deze makelaar.

Anoniem
10

Mark Linschooten heeft met de rest van het team van Reinerie ons op een prettige en deskundige manier begeleid bij de verkoop van onze woning!

Anoniem
10

Mark en zijn team hebben op een voortreffelijke wijze ons begeleidt in de verkoop van onze woning. Het zijn niet alleen zeer vriendelijke mensen maar bovendien vakkundig, prettig in omgang en zeer professioneel. Het hele team is service gericht en goed op de hoogte.

Anoniem
9

Eerlijk en deskundig advies. Lijntje kort met communicatie en contact. Begeleiding gedurende proces top! Zeer snelle verkoop gerealiseerd. Tevreden klant.

Terug