Dit hebben onze klanten ervaren...

Ad Schouten
9

Integer persoon Luisterend naar de wens van verkoper

Dhr. R.H.M. Bindels
9

Vanaf het eerste moment dat de makelaar ons huis binnenkwam straalde hij vertrouwen uit. Dit werd bevestigd in het feit dat de woning snel en voor een goede prijs verkocht werd. Door het hele proces van de verkoop van het huis hebben we geregeld contact gehad over de te bewandelende strategie. Met de andere medewerkers van het makelaarskantoor was het contact laagdrempelig en goed. Meer kan ik er niet van maken, we waren een tevreden klant . Overigens ook voor de aankoop van de nieuwe woning.

Dhr. T. Chang
8

professional, patient and always think on behalf of customer. Aggressive do the promotion with great sales skill. Thank you the Reinerie's team / Ijsselstein.

Anoniem
8

De makelaar is betrokken en staat open voor je mening. Ze zorgen voor goed contact en waren goed bereikbaar.

Anoniem
8

Er was een goede communicatie met de verkoopmakelaar. Reageerde snel op vragen en nam contact op waar nodig.

Mevr. Grada Roodbeen
9

Zeer prettig, snel en accuraat contact. Bij vragen altijd bereikbaar en klaar om rustig en uitgebreid antwoord te geven.

Mevr. Barbara van den IJssel
9

Het contact verliep heel goed. Een tijdje minder contact tijdens een rustige periode, maar we werden niet uit het oog verloren. Snelle service en fijne contacten.

Ciska Kreeft-Vergouw
9

Dat ik hou van jullie "normale" aanpak. Bij jullie komt het niet zo extreem zakelijk over. Gewoon lekker soepel

Anoniem
9

Wel jammer dat er af en toe zaken werden afgehandeld door een junior. Soms leidde dat tot miscommunicatie.

Ralph Bindels
8

open en duidelijk contact.

Anja van der Horst
8

Prima service, snelle reacties en professioneel bedrijf.

Dhr. A.G. Hofstede
9

De Reinerie is een begrip in IJsselstein. Owen en Mark hebben alle geduld opgebracht om het huis tegen een goede prijs te verkopen. Regelmatig contact over de huizenmarkt en de prijzen. Prima ondersteuning en advies. Owen heeft ook nog z'n best gedaan om een tijdelijke woning voor mij te regelen.

Dhr. H. Stigter
8

Verkoopproces is goed verlopen. Zij hebben ook mijn vorige huis verkocht 24 jaar geleden. Boden compleet pakket aan en hielden ons goed op de hoogte.

Dhr. J. Noorlander
9

Fijn makelaarskantoor met kundige, vriendelijke mensen. Het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen! Absoluut aan te raden.

Michel de Sain
8

Zeer goede begeleiding van het eerste gesprek tot de verkkop

Dhr. Mouwen
8

Na twee eerdere makelaars waren de verwachtingen sceptisch, echter de enthousiaste aanpak en nieuwe presentatie gaven ons hoop. Het resultaat liet niet lang op zich wachten. Binnen 1 week een bezichtiging en binnen twee maanden kwamen er al meer kijkers dan in de 1,5 jaar daarvoor. Onderhandelingen met de uiteindelijke koper waren correct en professioneel. Het proces werd goed aangestuurd wat heeft geleid tot een voor beide partijen acceptabel resultaat.

I. Mandic
10

Top makelaar 👌🏻

Daniëlle Vendrig
10

Super fijne makelaar! Staat altijd voor je klaar (ook 's avonds en in het weekend) en houd je goed op de hoogte van het verkoopproces. Ik zou Reinerie zeker aanraden bij familie en vrienden.

Boy Bakker
10

Fijn gevoel bij Owen. Voelt zeer vertrouwd.

Mevr. Hennie Endenburg-Borgstein
8

Er was een goed contact met de makelaar, zelfs toen we op vakantie waren kon alles gewoon doorgaan. Als er vragen waren konden we er ook altijd terecht, er was altijd wel iemand die ons kon helpen en anders werden we snel terug gebeld.

Grada Roodbeen
9

Zeer prettige, open en snelle communicatie. Duidelijk en transparant in het zakelijk aspect. Adequaat in oppakken en verwerken van afgesproken zaken.

Jaap Schimmel
10

Fijn contact en een gevoel dat erg goed en prettig is .

Hans Agema
8

Ik ben tevreden met deze makelaar.

Anoniem
10

Mark Linschooten heeft met de rest van het team van Reinerie ons op een prettige en deskundige manier begeleid bij de verkoop van onze woning!

Anoniem
10

Mark en zijn team hebben op een voortreffelijke wijze ons begeleidt in de verkoop van onze woning. Het zijn niet alleen zeer vriendelijke mensen maar bovendien vakkundig, prettig in omgang en zeer professioneel. Het hele team is service gericht en goed op de hoogte.

Anoniem
9

Eerlijk en deskundig advies. Lijntje kort met communicatie en contact. Begeleiding gedurende proces top! Zeer snelle verkoop gerealiseerd. Tevreden klant.

Anoniem
8

Zeer prettig en open contact. Flexibele instelling en hoge meedenk factor. Behulpzaam bij verkoopadviezen en herinrichting interieur.

Michael Vonk
8

Vanaf het eerste moment fijn en informeel contact wat ons een goed gevoel geeft. Een gevoel van vertrouwen.

Anoniem
10

Prima service gerichte makelaar, die snel en zorgvuldig handelt met brede kennis van de markt. Kortom een aanrader!

Anoniem
10

Prettig contact met makelaar en makelaarskantoor. De kantoormedewerkers zijn erg pro-actief en er wordt snel gereageerd op evt. vragen. Ook de afhandeling is vlekkeloos verlopen.

Ilona van Kats
7

Ik hoop dat we samen aan een goed resultaat kunnen werken. En dat de verkoop op een goede en fijne manier gebeurd. Dat het ook niet te lang duurt.

Anoniem
8

was snel en met meer dan voldoende ervaring en heeft de hele verkoop gedaan in overleg met mij en zeer snel verkocht

Anoniem
7

Reinerie garantiemakelaars is deskundig, heeft ruime ervaring. De service en begeleiding heeft nog ruimte voor verbetering, met name rond de planning en publicaties van de maandelijkse open huizen dagen.

Anoniem
10

Owen, Mark en Joris hebben ons fantastisch geholpen. Erg klantgericht en zeer goede/vakbekwame service. We kunnen Reinerie IJsselstein iedereen aanbevelen!!

Anoniem
8

Uitsluitend contact op momenten dat wij daar behoefte aan hadden. Niet verplicht mee te doen aan Open Huizen dagen en advertenties.

Anoniem
8

We hebben alle tijd en aandacht gekregen. Er werd goed naar ons geluisterd, naar onze wensen en opmerkingen. Altijd direct bereikbaar of snel reactie op bellen of mail.

Anoniem
9

Geen opmerkingen vanaf dag een alles goed verlopen en stonden altijd klaar als ik vragen had. Een zeer goed makelaars kantoor.

Herman en Miranda van Eckeveld
9

Alles was prettig en snel geregeld om ons huis in de verkoop te zetten. Contact met deze makelaar verloopt soepel, snel en zeer professioneel!

Anoniem
9

Goede feedback bij elke bezichtiging, uitgebreide begeleiding gedurende het verkoopproces. Zeer dienstbaar ingesteld en bereidwillig informatie te verschaffen als wel uitleg o.a. bij koopcontract. Vlotte , aardige en betrouwbare verkooppartner.

Karin Winters
9

We zijn net gestart, maar we hebben ervaring met Mark vanwege vorige aankopen en verkopen. Topper

Monique van Lonkhuijzen
9

Aangenaam contact met Mark. Hij geeft het gevoel dat alles bespreekbaar is. Nu hopen dat ons huis snel wordt verkocht!

Kees Boer
7

Goed gevoel en eerdere ervaring.

Ilse van Vliet
8

Eigenlijk kan deze vragenlijst pas ingevuld worden nadat het verkoopproces van de woning is afgerond. Het verkoopproces is pas net opgestart, zodat nog niks gezegd kan worden over de manier van verkopen/onderhandelen met potentiële kopers.

Anoniem
9

Deskundigheid, klantvriendelijk en accuraat! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en begeleiding door Reinerie Garantiemakelaars. We hebben ons huis snel verkocht en naar alle tevredenheid.

Anoniem
8

Allemaal erg vriendelijke mensen. Een goed contact en goede voorlichting. Snelle verkoop van ons huis.

Anoniem
10

Deze makelaar heeft veel kennis van zaken, en heeft een breed lokaal netwerk. Ik zou een ieder deze makelaar aanraden.

Anoniem
9

Deskundig ons huis verkocht en aangekocht! Ik heb hier bij elke stap van begin tot het eind goede en prettige begeleiding gehad van Mark. Je hebt best intensief contact op bepaalde momenten en die heb ik altijd als eerlijk ervaren. Ook administratief is alles heel goed afgehandeld. Gewoon een afspraak maken dus!

Lex van Heezik
9

Leuk om het huis te gaan verkopen Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Anoniem
9

Deskundig, persoonlijk, zeer klantvriendelijk , meedenkend en tijd voor de klant, geldt voor hele team.

Anoniem
9

Mark is een goede makelaar die zijn afspraken nakomt. Een goed gevoel overgehouden. Voor IJsselsteinse woningen is het een bestseller

Terug
Recent bekeken