Bij Reinerie Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

“Huis wordt thuis” met Reinerie Garantiemakelaars.

U vindt ons midden in het gezellige stadscentrum van IJsselstein op de Benschopperstraat 37. Of het nu gaat om vrijblijvend advies, de verkoop van uw huis, de aankoop van uw nieuwe thuis, taxaties, nieuwbouw of om bedrijfspanden, ons team staat voor u klaar!

Reinerie Garantiemakelaars is al meer dan 25 jaar een begrip op de IJsselsteinse huizenmarkt. Ons team is uitstekend op de hoogte van de huidige situatie op de woningmarkt en kan daar dan ook feilloos op inspelen. Ervaring en kennis staan bij ons hoog in het vaandel, maar wel met de energie en het enthousiasme van een jong team.

Wij vinden het belangrijk om in goede samenspraak met u tot een mooi eindresultaat te komen. Daarom zullen wij in een persoonlijk gesprek goed luisteren naar wat uw wensen en ideeën zijn. Dit in combinatie met enthousiasme, professionaliteit en flexibiliteit zorgt voor vele lachende gezichten.

Sinds eind 2009 werken wij nauw samen met ‘Styled 2b Sold’ verkoopstyling en interieuradvies. Een bijzondere aanvulling voor onze organisatie en voor u een enorme toegevoegde waarde in het proces van de verkoop van uw woning! Styled 2b Sold zorgt voor de juiste styling van uw woning waardoor uw woning nog sneller verkocht zal worden! 

Met 3 ervaren makelaars, Vivendi Financieel advies en een verkoopstylist van Styled to be Sold onder 1 dak bieden wij een bijzonder en compleet concept.

Wij gaan graag vol energie voor u aan de slag!

Bij Reinerie Garantiemakelaars helpen wij u graag.

De garantiesklanten en cijfers spreken!

133 verkochte woningen vanaf januari 2018 tot april 2019
42 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 98 dagen
-1% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: -1%

Ons team

Bij Reinerie Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Je huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis ben je samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan je objectieve kijk op je huis verkopen lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken